Notícies

20 de novembre de 2017

Antoni Salvà, Premi ACRA a la millor trajectòria professional

Dimecres que ve rebrà el guardó a mans de la presidenta Cinta Pascual per la seva contribució a la medicina mitjançant una llarga i reconeguda carrera professional en el sector sanitari i social

toni salva infoacra 2017

El doctor Antoni Salvà és el guanyador del Premi ACRA 2017 a la millor trajectòria professional, un reconeixement unànime del jurat per la seva contribució a la medicina mitjançant una llarga i reconeguda carrera professional en el sector sanitari i social, tant en la seva vessant assistencial com, posteriorment, a l’administració pública i en la seva faceta investigadora i de docència.

Salvà, doctor en medicina i especialista en geriatria, és reconegut com un dels majors experts en el desenvolupament de la seva especialitat. Va treballar a l’Hospital de Mataró i al Centre Geriàtric Cabanelles del Consorci Sanitari del Maresme. Va ser director del programa "Vida als Anys", una iniciativa interdepartamental de la Generalitat de Catalunya per donar resposta a les necessitats de les persones grans amb malalties cròniques evolutives i invalidants i terminals, entre d’altres col·lectius. Va ser també co-director del Pla Director Sociosanitari i posteriorment president del seu consell assessor.

L’actual director de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona i director de la Càtedra de recerca en Geriatria-Atenció de llarga durada de la UAB rebrà el guardó el dimecres 22 de novembre durant la gala de premis, que també reconeixeran els millors projectes en qualitat i innovació.