Notícies

28 d'abril de 2023

Anem a Malta per assistir a l'assemblea anual de l'EAN

ACRA aconsegueix que un dels temes de discussió de la nova legislatura de l’EAN sigui treballar conjuntament la manca de professionals, així com la necessitat d’emprendre accions que facin que el sector sigui atractiu per a la gent jove o en situació d’atur

Imatge de grup EAN

ACRA ha assistit aquesta setmana a l’Assemblea Anual de l’European Ageing Network (EAN) que s’ha celebrat a Malta amb els representants nacionals de tots els països que formen part d’aquest ens.

L’assemblea ha servit per comprovar que tot i les diferències entre països, hi ha reptes comuns, com la falta de personal i la necessitat de digitalitzar el sector per tal d’oferir un millor servei. La Directora General d’ACRA, Montserrat Llopis, ha aconseguit que un dels temes de discussió de la nova legislatura de l’EAN sigui treballar conjuntament la manca de professionals, així com la necessitat d’emprendre accions que facin que el sector sigui atractiu per a la gent jove o en situació d’atur.

Juntament amb els temes més interns de l’EAN relatius a l’aprovació del pressupost anual o a la presentació de candidatures, també s’han visitat dos recursos assistencials de Malta.

L’EAN és un ens europeu format per les associacions nacionals de 26 països, entre les quals es troba ACRA, i que compta amb 10.000 proveïdors i 1 milió de serveis d’atenció a la gent gran.