Notícies

19 de setembre de 2011

Amics de la Gent Gran alerta que la soledat afecta 150.000 persones grans

El proper dissabte 1 d’octubre, aquesta entitat convoca la tercera Marxa d’Homenatge a la Vellesa per a commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans

El proper dissabte 1 d’octubre, la fundació Amics de la gent gran convoca la tercera Marxa d’Homenatge a la Vellesa per a commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans. Amb el lema “Stop Soledat. Endavant la gent gran”, voluntaris, persones grans de l’entitat i tots aquells que ho vulguin estan citats a la plaça Sant Jaume de Barcelona a les 11h del matí.

Des d’allà, s’iniciarà un recorregut circular que passarà pel Mercat de Santa Caterina per tornar novament a la plaça Sant Jaume. Al llarg del recorregut i com a gest de reconeixement a la vellesa, es repartiran 2.000 flors a les persones grans que es trobi la marxa.

L’entitat alerta que a Catalunya hi ha 150.000 persones grans que pateixen soledat i aïllament social, una xifra que va en augment. Per a combatre-ho, Amics de la gent gran enalteix el valuós paper del voluntariat, imprescindible per a fer front a la soledat que afecta milers de persones grans.