Notícies

14 de febrer de 2022

Adaptació del pla sectorial de residències

Els departaments de Salut i de Drets Socials han publicat de forma conjunta un document de modificació de l'actual mesura, adaptada a l’actual situació de transmissió comunitària i predomini de la variant Òmicron

intensificació noti

Els departaments de Salut i de Drets Socials han publicat una nova versió del text Adaptació del Pla Sectorial a l’àmbit de residències de gent gran i de persones amb discapacitat a l’actual situació de transmissió comunitària i predomini de la variant Òmicron.

Les novetats d’aquesta última versió estan marcades en color verd, i aporten canvis en els següents aspectes:

  • Nous ingressos: Les residències vermelles podran realitzar nous ingressos. Aquests ingressos s’hauran de fer a la zona verda de la residència i seguint les pautes que s’estableixen en el document.
  • Visites i sortides: s’incorpora la taula en relació a les visites i la situació de la residència. No hi ha canvi, només s’actualitza la informació en una taula perquè sigui més descriptiu.
  • Gestió de contactes estrets: s’incorpora la possibilitat de fer TAR en el dia 0 en els residents, si no fos possible fer una PCR.
  • Mascareta a l’exterior: No cal l’ús de mascareta als espais exteriors de la residència, sempre que els residents no siguin contactes estrets que hauran de dur mascareta quirúrgica.
Consulteu el nou Catàleg de Formació!