Notícies

1 d'abril de 2009

ACRA signa un conveni de promoció amb AENOR

L'empresa líder en les activitats de normalització i certificació a Espanya serà la nostra nova entitat promotora fins el 2011

ACRA ha signat un conveni de promoció per a tres anys amb AENOR, associació privada, independent i sense ànim de lucre que, mitjançant el desenvolupament de les activitats de normalització i certificació, contribueix a millorar la qualitat de les organitzacions, els seus productes i serveis, així com a protegir el medi ambient i, en conseqüència, el benestar de la societat. Amb aquest acord rubricat dijous 26 de març, els associats d'ACRA gaudiran dels següents avantatges:

• Un 12 % de descompte en els serveis de certificació de la nostra nova entitat promotora en qualsevol de les seves vessants: qualitat, medi ambient, prevenció de riscos laborals etc.

• Condicions especials de facturació per a les empreses adherides al projecte de certificació.

• En el cas què el global de les empreses que s’incorporin al projecte superin el número de 20 en valor acumulat, el descompte serà del 15%.

• Tutela gratuïta dels processos de certificació a través d’un coordinador Tècnic assignat a ACRA.

• Creació d'un pla pilot gratuït per a facilitar l’accés a la certificació a les primeres entitats que s’apuntin al projecte.

• Preus especials en els cursos del catàleg de formació d'AENOR, tant presencials com in-company i amb temàtica sobre gestió empresarial en diferents vessants (qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut laboral, etc...). ACRA s’encarregarà de la convocatòria i selecció de les accions formatives.

• Descomptes d’un 15% en compres de normes UNE i publicacions d’AENOR.

Les entitats interessades en aquests productes poden posar-se directament en contacte amb AENOR i identificar-se com associat a ACRA.
La persona de contacte és la Sra. Esther Ballesteros
Tel. 93 229 29 11
email: comercialcat@aenor.es