Notícies

18 de setembre de 2019

ACRA reflecteix la seva visió de l'atenció en el nou Ideari

Aquest document proposa una mirada global que situa la persona en el centre de l’atenció sense oblidar altres públics essencials en la prestació del servei, així com professionals, famílies, entorn proper i societat

20190918 ideari acra web

El nou Ideari d'ACRA ja és una realitat. Es va presentar ahir en exclusiva en el marc de la presentació de l'Observatori de la Dependència d'ACRA davant un públic format per socis i altres agents del sector social i de salut.

El nou Ideari proposa una atenció de qualitat, una mirada global que situa la persona en el centre de l’atenció sense oblidar altres públics essencials en la prestació del servei. Professionals, famílies, entorn proper i societat també són presents d’aquest document estratègic que ja hem fet arribar als serveis associats per tal que puguin adherir-s’hi i compartir-lo.

L’Ideari incorpora una visió més innovadora respecte l’atenció, posant èmfasi en la recerca i en la necessitat d’obrir les organitzacions a la societat, una transparència necessària en una època en què les percepcions i les opinions públiques sovint no s’ajusten a la realitat.

Aquest document, que substitueix el decàleg de bones pràctiques, ha comptat amb la participació de tres directores d’entitats associades, que han pogut fer aportacions en la construcció del document.