Notícies

20 de juny de 2023

ACRA presenta un nou vídeo sobre el Servei d’Atenció Domiciliària a la gent gran

Incrementar el coneixement d’aquest recurs assistencial entre la població i presentar-lo com una opció professional i de qualitat que fomenta l’autonomia personal són els principals objectius d’una iniciativa engegada pel Consell Sectorial de SAD de la nostra organització

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha presentat un nou vídeo sobre el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) que té per objectiu contribuir al coneixement d’aquest recurs entre el sector i la població en general, a més de presentar-lo com un servei professional i de qualitat que fomenta l’autonomia personal.

Es tracta d’un vídeo informatiu i didàctic que explica de forma concisa i breu en què consisteix el SAD i la importància de comptar amb una atenció professional a càrrec d’empreses i entitats acreditades.

El vídeo és una iniciativa del Consell Sectorial de SAD d’ACRA, òrgan de participació creat al 2021 que treballa per visibilitzar i posar en valor aquest recurs assistencial. Anteriorment, el consell ja va elaborar un decàleg del SAD per una atenció professional i de qualitat, un article de posicionament i una jornada específica sobre el SAD a la que van assistir un centenar de persones.

Des d’ACRA seguirem treballant per situar l’atenció domiciliària en el lloc que es mereix, ser un recurs assistencial de referència que fomenta l’autonomia personal de les persones grans.