Notícies

28 de febrer de 2024

ACRA participa al pavelló d'innovació en salut del Mobile World Congress

TIC Salut Social i Biocat impulsen el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, el primer espai del 4YFN que agrupa els principals agents d'innovació social i de salut de Catalunya

acra al 4yfn 2024 2 col

L'Aassociació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) és una de les entitats impulsores del Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, un projecte d'innovació en salut organitzat per TIC Salut Social i Biocat al Mobile World Congress 2024 de Barcelona.

El 4YFN és l'esdeveniment de referència on empreses i projectes emergents es donen a conèixer internacionalment al congrés d'innovació tecnològica més important de l'any.

L'espai organitzat per TIC Salut Social i Biocat compta amb el suport i participació dels principals agents d'innovació social i de salut a Catalunya. ACRA ha estat un dels impulsors d'aquest projecte, com a referent del sector de l'atenció a les persones grans a Catalunya.

Durant l'acte del 4YFN, la Presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, s'ha reunit al Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion amb el Conseller de Salut, Manel Balcells, per compartir objectius, reptes i plans de futur junt amb altres representants del sector social i de salut.

Entre els participants del pavelló també trobem ACCIÓ, l'Institut Català de la Salut, La Unió Catalana d'Hospitals, el Consorci de Salut i Social de Catalunya, m4Social i la Generalitat de Catalunya.