Notícies

7 de maig de 2021

ACRA i Cinta Pascual reben un premi per la gestió de la COVID-19

La Fundació Fundeficsa fa un "reconeixement per la labor realitzada durant la pandèmia de la COVID-19"

premi fundeficsa noti2

Cinta Pascual i l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) han rebut una distinció per la tasca realitzada durant la COVID-19. En un acte celebrat aquesta tarda a l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Fundeficsa (Fundació per al Desenvolupament de la Formació i la Investigació en Ciències de la Salut) ha reconegut conjuntament el treball de la Cinta Pascual i el d’ACRA, en aquest cas per la feina realitzada pels professionals del sector durant l’etapa de la pandèmia.

La Presidenta d’ACRA ha recollit una placa de mans del Sr. Albert Batlle, cinquè tinent d’alcaldia, i del Sr. Rafael Aran, President de la Fundació Fundeficsa, que ha compartit amb la Directora General, Montse Llopis, en un acte on han estat premiats altres personalitats del nostre país per la seva tasca durant la pandèmia. La soprano Begoña Alberti ha amenitzat l’acte d’entrega de premis al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Des d’ACRA volem agrair a totes les entitats i empreses del sector, a les treballadores i als treballadors, la feina realitzada durant un any molt difícil. Aquest premi és per a tot el sector. Moltes gràcies!