Notícies

2 d'octubre de 2018

ACRA estrena un compte oficial a Instagram

Es consolida la comunicació digital de l'organització, que a més dels butlletins electrònics i la web corporativa compta també amb perfils institucionals a les xarxes socials de facebook, twitter, linkedin i youtube

instagram imatge xarxes socials

Informar de l'actualitat d'ACRA i del sector, i enfortir la comunicació digital de l'organització. Amb aquest doble objectiu, ACRA ha estrenat avui un compte oficial a Instagram que properament inclourà imatges i vídeos relacionats amb les nostres activitats: jornades, actes, cursos formatius, missions empresarials, premis ACRA, GGGA, així com concursos i altres elements on podreu participar.

La presència d'ACRA a Instagram consolida la comunicació digital de l'organització, que a més dels butlletins electrònics i la web corporativa compta també amb perfils institucionals a les xarxes socials de facebook, twitter, linkedin i youtube. Instagram, especialitzada en compartir imatges i vídeos, és la quarta xarxa social amb més usuaris al món després de facebook, youtube i whatsApp.