Notícies

23 de novembre de 2021

ACRA dona suport al passaport COVID-19 per a residències anunciat pel Govern

Aquesta mesura, reivindicada per la nostra organització tot just fa unes setmanes, té una àmplia acceptació per part del sector. No obstant això, considerem que s’ha d’aplicar tant a visites com a professionals dels centres

ACRA valora positivament l’anunci del Govern d’establir un passaport COVID-19 a les residències de gent gran ja que servirà per protegir més un dels col·lectius més vulnerables i que més afectats s’han vist per la pandèmia en un moment d’incertesa. “És una mesura àmpliament reivindicada pel sector, creiem que va en la bona direcció i hauria de permetre anticipar-nos a un possible empitjorament de la situació pandèmica”, ha reconegut Montserrat Llopis, Directora General d’ACRA.

El passaport COVID-19 és una mesura que la nostra organització va reclamar al Govern tot just fa un mes, quan la situació epidemiològica estava pràcticament controlada i es van relaxar els protocols a residències. Des d’ACRA esperem que la mesura anunciada avui tingui el vistiplau dels tribunals i que es pugui aplicar el més aviat possible tant a les visites dels centres com als professionals que en formen part, tot i que la pauta completa de vacunació entre els treballadors és del 93,7%.