Notícies

6 d'octubre de 2023

ACRA dona a conèixer l’àmbit de la gent gran amb dependència al Saló de l’Ocupació

Informem unes tres-centes persones en un estand propi mitjançant un díptic especialment creat per a l’ocasió, a més d’organitzar un taller amb entitats associades sobre perfils professionals

salo ocupacio 2023 1col

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha estat present aquesta setmana al Saló de l’Ocupació de Barcelona per donar a conèixer el sector d’atenció a la gent gran entre els públics participants. Milers de persones, principalment estudiants, persones en atur i altres professionals, han assistit a un esdeveniment de referència i des d’ACRA els hem informat i assessorat sobre el sector i les sortides professionals que ofereix.

Hem informat unes tres-centes persones a l’estand d’ACRA mitjançant un díptic especialment creat per a l’ocasió, i una cinquantena de persones han deixat les seves dades per rebre informació en formació o ofertes laborals. A més, hem organitzat un taller amb entitats associades sobre els perfils professionals en l’atenció i la cura de la persona gran al segle XXI, i a les quals agraïm la seva participació.

La Directora General d’ACRA, Montse Llopis, fa una valoració “molt positiva” del pas d’ACRA pel Saló de l’Ocupació, “una activitat més de les que estem per promocionar el sector i per donar-li el valor que es mereix entre col·lectius que poden ser potencials professionals en un futur pròxim”.