Notícies

12 de gener de 2021

ACRA col·labora en un nou curs sobre prevenció i control d'infeccions

L'Institut de Formació Contínua (IL3-UB) ofereix una formació dirigida als professionals tècnics dels centres residencials i sociosanitaris que mostra especial atenció a la COVID-19

curs il3 notícia

L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) ofereix una formació dirigida als professionals tècnics dels centres residencials i sociosanitaris amb l'objectiu de donar-los eines per prevenir i controlar les infeccions més prevalents entre els usuaris, especialment la COVID-19. El curs, de dos mesos de durada i en el qual ACRA col·labora es titula "Prevenció i Control d'Infeccions (PCI) en l'Atenció Residencial i Sociosanitària: Maneig Clínic del Pacient COVID-19".

Aquesta formació és pionera a nivell estatal, té un enfocament molt pràctic i proposa l'intercanvi d'experiències, així com continguts teòrics d'experts del sector i diversos webinars, entre d'altres continguts. La seva capacitat d'especialització i de donar resposta a les competències que requereix el context actual de pandèmia fa que sigui una opció formativa molt recomanable pels professionals que atenen les persones grans.

Ja podeu consultar el programa complet del curs o veure el vídeo de presentació. El preu del curs és de 670 euros pel públic general i de 620 euros pels associats d'ACRA.