Notícies

17 d'abril de 2024

ACRA celebra un debat amb els principals candidats a les eleccions catalanes

Raúl Moreno (PSC), Oriol Amorós (ERC), David Saldoni (Junts), Jordi Manils (Comuns Sumar) i Eva Garcia (PP) exposen al Col·legi d'Economistes les seves prioritats en dependència i gent gran davant una cinquantena d'associats

Foto debat electoral ACRA 2024 01

ACRA va celebrar ahir el debat electoral d'ACRA sobre els reptes de present i de futur del sector d'atenció a la gent gran amb els principals partits polítics del Parlament de Catalunya. Raúl Moreno (PSC), Oriol Amorós (ERC), David Saldoni (Junts), Jordi Manils (Comuns Sumar) i Eva Garcia (PP) van exposar al Col·legi d'Economistes les seves prioritats en dependència i gent gran davant una cinquantena d'associats, un públic expert que va poder participar del debat mitjançant un torn obert de preguntes.

Tot i les diferències lògiques de model entre partits, hi hagueren coincidències importants. Suport unànime a l'equiparació salarial dels professionals (una reivindicació d'ACRA), més recursos per acabar amb l'infra finançament del sector i la necessitat de seguir innovant en un context de sobre envelliment de la societat.

La Presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, va demanar als partits que "estiguin al costat del sector i que lluitin per un millor finançament tant a Catalunya com a la resta de l'estat que permeti millorar la sostenibilitat de les empreses i les entitats, així com les condicions laborals del conjunt dels professionals".

Galeria d'imatges