Notícies

27 de novembre de 2018

ACRA celebra demà la 16a edició dels Premis

La cerimònia comptarà amb més de 300 convidats i la presència de l'Honorable Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani. S'entregaran els guardons a la qualitat, innovació i a la millor trajectòria professional

premis acra 2017 04 foto

Demà dimecres 28 de novembre el Palau Reial de Pedralbes acollirà la 16a edició dels Premis ACRA.

L’edició d’enguany recupera la normalitat institucional amb la presència del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i altres autoritats. Com ja és habitual, la gala prestigiaraà el sector mitjançant el reconeixement als millors treballs i projectes professionals.

Entre els premiats de l’edició d’enguany destaca el Sr. Francesc Puig, que rebrà el Premi ACRA a la millor trajectòria professional per la seva contribució al creixement i a la consolidació d'ACRA i del sector de la dependència.

Els Premis ACRA són una cita ineludible del sector de la dependència, i constitueixen un homenatge envers els socis de la nostra organització i de tots aquells professionals que, diàriament i mitjançant el seu exemple, són capaços de millorar i innovar en l’atenció a la dependència i la promoció de l’autonomia personal envers les persones.