Notícies

31 de març de 2022

Acord inicial per a l'increment de les tarifes al 2022

Estem en condicions d’anunciar-vos que hem avançat molt positivament per arribar a un acord d’increment del 3% de les tarifes públiques en residència assistida i centres de dia, amb efectes retroactius a 1 de gener de 2022

foto reunio acra drets socials març 2022

ACRA s'ha reunit aquest matí amb la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, la Secretària General de Drets Socials, Dolors Rusinés, i la Secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras, en relació amb l’increment de tarifes a residències i centres de dia per l’any 2022.

La reunió ha evolucionat molt favorablement gràcies a la bona predisposició d’ambdues parts. Des d’ACRA hem destacat la importància d’incrementar les tarifes en un context de màxima incertesa econòmica, i per part del Departament es comprèn la difícil situació que ha sofert el sector en aquests darrers anys, i es considera que l’actualització tarifària permetrà millorar les condicions laborals dels professionals.

Així doncs, hem avançat molt positivament per arribar a un acord d’increment del 3% de les tarifes públiques en residència assistida i centres de dia, amb efectes retroactius a 1 de gener de 2022.

Al llarg de les properes setmanes us concretarem com es produirà aquest increment, que afectarà a totes les entitats amb places amb finançament públic.