Notícies

26 de juliol de 2018

Acompanyem les persones, pensem en gran!, 4a Jornada en ACP d'ACRA

Inscripcions obertes per a la nova edició d'un esdeveniment de referència en el sector de la dependència i l'atenció a l'adult gran, que es celebrarà el proper 18 d'octubre

jornada acp portada inscripcions obertes

Compte enrere per la 4a Jornada en ACP d'ACRA, que es celebrarà el proper 18 d'octubre a Barcelona. "Acompanyem les persones, pensem en gran!" és el títol d'una edició que conté diverses novetats: canviem d'ubicació a l'auditori Torre Telefónica de Barcelona; potenciem la participació del públic amb un nou mecanisme de televotació; tenim ponents reconeguts com Albert Esteve, director del centre d'estudis demogràfics de la UAB, i Genís Roca, president de Roca Salvatella i un dels majors experts en transformació digital del país; debats oberts amb professionals que abordaran reptes de present i de futur pel sector; presentació d'experiències i bones pràctiques en relació a l'ACP, i un resum de les darreres missions empresarials d'ACRA.

Els espais de debat seran els elements centrals de la jornada, el primer dels quals porta per títol "La persona en el centre de l'atenció". Protagonistes de sectors diferents explicaran què entenen per ACP en un debat amb visions heterogènies i allunyades o no del sector de la dependència. En un àmbit més tècnic i pròpiament de sector, el debat obert "Reptes en la implementació del model, parlem d'inspeccions" serà una ocasió especial per contraposar visions i maneres de fer no sempre coincidents en un àmbit que afecta el funcionament diari dels serveis assistencials. És possible aplicar l'ACP i complir amb les obligacions que marca l'actual normativa? serà de ben segur alguna de les preguntes que professionals, administració i experts juristes hauran de respondre. El públic també podrà intervenir mitjançant un sistema de televotació en directe, convertint-se de fet en un ponent més dels dos debats, conduïts pel director d'estratègia d'ACRA, Toni Andreu.

Les inscripcions ja estan obertes i durant les properes setmanes us anirem informant més detalladament del programa, així com de totes les novetats que hi pugui haver.