Notícies

7 de novembre de 2022

"Abús a la gent gran", el tercer episodi del podcast d'ACRA

El darrer episodi de"L'Edat de l'Oblit", el nou podcast d'ACRA, compta amb Jordi Muñoz, advocat i membre de l'ICAB, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, com a convidat. De la mà de Candela Figueras, conductora del podcast, ens explicaran com la majoria de situacions d'abús a les persones grans romanen invisibles tant del focus mediàtic com de les prioritats polítiques

episodi 3 1col

ACRA ha publicat avui el tercer episodi de "L'Edat de l'Oblit", el podast conjunt amb la Unión de Entidades i el suport del Departament de Drets Socials per combatre els tabús i prejudicis existents contra la gent gran.

"Abús a la gent gran" compta amb en Jordi Muñoz, advocat i membre de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, com a convidat i, de la mà de Candela Figueras, conductora del podcast, ens mostraran una realitat invisible tant en el focus mediàtic com en les prioritats polítiques; el maltractament a la gent de més edat.

De fet, segons dades dels Mossos d'Esquadra, l'any passat a Catalunya es van atendre 1.186 persones de més de 65 anys que havien rebut algun tipus de maltractament.

Trobareu tots els episodis del podcast a Spotify, Apple Podcasts i iVoox. I recordeu! Cada dilluns publicarem un nou episodi!