Notícies

1 de febrer de 2024

Èxit de la IIIa edició de la Cumbre del Baby Boom de CEAPS

Professionals i famílies estableixen línies de treball i criteris comuns basats en estàndards de qualitat en la cimera de CEAPS a Sevilla

Foto escenari III Baby Boom 1 col

El Círculo Empresarial de Atención a Personas (CEAPS) ha celebrat avui la IIIa edició de la Cumbre del Baby Boom davant un auditori amb 250 persones el Caixaforum de Sevilla per parlar del sector d’atenció a la gent gran en situació de dependència. Famílies i professionals han estat els protagonistes destacats de la cimera: els primers, exposant les seves prioritats i expectatives d’atenció; pel que fa als professionals, la Presidenta d’ACRA i CEAPS, Cinta Pascual, ha destacat un dels principals reptes: “trobar personal amb vocació i format que estigui disposat a treballar en les cures a la gent gran amb dependència”.

ACRA ha tingut una presència destacada en la cimera, i és que Montserrat Llopis, Directora General, ha fet una radiografia de ratios a Espanya tot desmuntant el mite que per donar una atenció de qualitat es requereix un alt número de professionals. La reflexió, feta conjuntament amb Juan Carlos Campón, president d’Asorex, ha posat èmfasi en la importància de treballar “amb indicadors de qualitat i no amb ratios”.

La cimera ha tractat molts temes estratègics i d’actualitat: des d’un recorregut per la qualitat i l’avaluació dels serveis, passant per les incerteses a les quals s’enfronta el sector de les cures, i també diluir el suposat atractiu que té el sector per als potencials inversors. També hi ha hagut temps i espai per comparar els recursos assistencials estatals en contraposició amb els del Regne Unit.

Galeria de fotos