Notícies

21 de gener de 2009

Èxit de convocatòria de les jornades sobre el concert organitzades per ACRA

Més de 210 associats han participat a aquestes sessions tècniques organitzades per ACRA

ACRA ha organitzat durant el mes de gener, tant a la seu d’ACRA a Barcelona, com a diferents espais de Tarragona, Girona i Lleida, una jornada sobre la col·laboració i la concertació de places amb l’Administració que ha comptat amb la participació de 218 associats.

Aquesta sessió tècnica sobre el model de concert de places ha tingut com a objectius informar de la proposta de model de concert, analitzar els models de clàusules administratives i plec de prescripcions tècniques, informar de l’estat de converses amb l’ICASS i conèixer les inquietuds dels associats.

Les jornades, que han comptat com a ponents amb Josep Maria Barcelona, assessor jurídic d’ACRA, i Montserrat Llopis, directora general, han tingut lloc a la seu d'ACRA els dies 15 i 21, al FISS de Tarragona el dia 16, a la sala gòtica de l'Ajuntament de Castelló d'Ampúries el 19 i a COELL de Lleida el dia 20.

A l'apartat 'Correspondència socis' de la Zona per a socis de la web d'ACRA podeu trobar les presentacions amb les dades principals exposades pels ponents durant les jornades.