(4.2/F) Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Expedient PS20180057 Convocatòria de formació sectorial 2018-2019 subvencionada a través del Consorci per la Formació Contínua, SEPE Servicio Público de Empleo Estatal. Estan exclosos d'aquesta subvenció els treballadors de l'Administració Pública.
- Inici del curs
 - 01-06-2018
 - Finalització del curs
 - 22-06-2018
 - Horari
 - divendres, dimarts 1, 5, 15, 22 de juny de 9:00 a 14:00 h
 - Durada
 - 20 hores
 - Modalitat
 - Presencial
 - On es fa?
 - SANT JOAN DESPI
 - Places disponibles
 - 0
 - Preu
 - gratuït
 
Contingut del curs

Objectius generals:
- Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Objectius específics:
- Conèixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
- Conèixer els requeriments de la legislació específica.
- Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
Continguts:
1. Conceptes generals
1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació
1.2. Intoleràncies
1.3. Al·lèrgies
1.4. L’anafilaxia
1.5. Situacions de risc
1.6. On trobem els al·lèrgens
2. Legislació sobre Informació Alimentària
2.1. Reglament UE 1169/2011
2.2. RD126/2015
3. Gestió del risc
3.1. Principis bàsics
3.2. Diagrama de gestió
3.3. Bones practiques
3.4. Cartes i menús
 
           ![]()
Requisits
Inscripcions presencials a les oficines de Foment Formacio:
Avinguda Francesc Cambó, 10 · 08003 – Barcelona
934 841 232  · www.fomentformacio.com
- Annex1 i Annex2 originals
 - Copia del DNI
 - Copia de l'última nòmina o DONO en cas d'aturats
 
                    
On es fa?
Centre Residencial Sophos
C/ Maria Tarrida, 1-3
08970 - Sant Joan Despí (Barcelona)
Docents

Eva Méndez Vallejos
Diplomada en infermeria, amb més de 30 anys d'experiència assistencial a diferents serveis hospitalaris i residencials. Docent des de l'any 2000 en impartició de cures de la branca sociosanitària, entre d'altres en curs de cures pal·liatives, atenció domiciliaria, nutrició i dietetica i certificats de professionalitat d'atenció sociosanitaria.

