Notícies

7 de juliol de 2017

Missió empresarial a Dinamarca

El viatge es farà entre el 25 i el 29 de novembre i inclou visites a centres residencials de referència que compten amb mètodes i models que han situat aquest país nòrdic com un referent mundial en l'atenció a les persones grans

mmee dinamarca 01 2017

ACRA celebrarà una Missió Empresarial a Dinamarca per conèixer el model escandinau en atenció a la gent gran. El viatge es farà entre el 25 i el 29 de novembre i inclou visites a centres residencials de referència que compten amb mètodes i models que han situat aquest país nòrdic com un referent mundial en l'atenció a les persones grans.

La missió s’iniciarà amb una visita a l’associació danesa de les entitats socials sense finalitat de lucre, que presta serveis d’atenció a persones grans, així com la confederació d’empreses del sector social i sanitari. L’objectiu és tenir una visió general de l’atenció a la gent gran a Dinamarca.

Al llarg dels dies següents, els assistents podran veure mètodes innovadors com el codesign i el cohousing, a més de visitar diversos centres i serveis: habitatge municipal assistit; el centre més antic de Dinamarca, format per un conjunt d’edificis amb un disseny ecològic integrat en el parc i en un entorn de cases de pisos i unifamiliars, i habitatge assistit privat (foto superior) on s’apliquen els principis de la interculturalitat i de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP).

Les missions empresarials estan reservades als socis d’ACRA.