Notícies

17 de juny de 2019

Presentem el Pla d'Acció de 'Barcelona Comerç + Sostenible'

El programa ofereix una sèrie de beneficis fiscals a les entitats associades a ACRA a Barcelona ciutat i fomenta les accions sostenibles per part dels agents del sector

Bànner Barcelona + Sostenible
Com adherir-se

Per sumar-se al programa cal omplir el formulari d'adhesió adjunt, com a màxim, fins al 30 de juny. Les accions que es vulguin dur a terme hauran d'estar aplicades, com a molt tard, el 31 de desembre de 2019. D'aquesta manera es podrà disposar dels avantatges fiscals de cara al 2020. En cas de dubte o consulta, us ajudarem a gestionar-ho.

ACRA presenta el seu pla d'acció en relació amb la iniciativa 'Barcelona Comerç + Sostenible', orientada a fomentar les accions que promoguin la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient a la ciutat. Les entitats associades a ACRA a Barcelona disposen d'una sèrie de propostes per contribuir-hi.

La participació en el programa comporta diversos beneficis fiscals per als associats, des de descomptes en el servei de recollida de residus fins a bonificacions en les tarifes dels Punts Verds a la ciutat, a partir de l'any vinent. 

Des d'ACRA estem compromesos amb la causa i per això vam signar el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. També animem a les entitats que en formen part a adherir-se al programa. Les empreses i les entitats són les protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.