Històric 2019

5a Jornada en ACP

16/10/2019 - Cosmocaixa

La 5a Jornada en Atenció Centrada en la Persona d'ACRA porta per nom "La tecnologia al servei de l'atenció centrada en la persona" i es celebrarà el proper 16 d'octubre al Cosmocaixa de Barcelona.

Més informació

L'atenció domiciliària i residencial en el marc del nou PAISS (Presentació del Master Gesaph)

07/10/2019 - Seu d'ACRA

Cap on va l'atenció domiciliària i residencial? Com s'emmarcarà en el nou Pla d'Atenció Integrada Social i Sanitària (PAISS)? En aquesta jornada de presentació del Màster GESAPH exposarem les eines amb què els professionals poden gestionar millor l'atenció integrada en l'àmbit social i de salut.

Més informació

La importància de la responsabilitat social empresarial en el sector d'atenció a les persones

13/06/2019 - Seu d'ACRA

El proper dijous, 13 de juny celebrarem una sessió informativa relativa a la importància de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en el sector d'atenció a les persones. 

La sessió consistirà en una reflexió sobre el sentit estratègic de l'RSE per a empreses grans i pimes, a més d'iniciatives i recursos de gran interès per a les organitzacions del sector tant per a millorar la gestió de la seva RSE com per desenvolupar-la en relació a la comunitat.

La sessió informativa, que es farà a la seu d'ACRA i és gratuïta, anirà a càrrec del coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles, un dels majors experts en responsabilitat social de les empreses i les organitzacions.

Més informació

Registre horari obligatori i novetats en la negociació del VIIIè Conveni Col·lectiu

29/05/2019 - Seu d'ACRA

16.30 h Benvinguda i presentació de la sessió informativa a càrrec de Montserrat Llopis, Directora General d’ACRA.

16.35 h Obligatorietat del registre horari a les empreses: punts més destacats de la normativa i principals afectacions que s'han de preveure en el sector assistencial (residències, centres de dia, ajuda a domicili...), a càrrec de Paco Carretero, soci director del Bufet Vallbé.

17.00 h Estat de la negociació del VIIIè Convenio Marco Estatal de Servicios de Atención a las Personas Dependientes y Desarrollo de la Promoción de la Autonomía Personal, a càrrec de Paco Carretero, soci director del Bufet Vallbé.

17.30 h Torn obert de preguntes.

Més informació

El caos de la dependencia

09/04/2019 - Foment del Treball

Presentem l'estudi "El caos de la dependencia", que tindrà lloc el proper dimarts, 9 d'abril a partir de les 9.30 h a Foment del Treball (Via Laietana, 32 - Barcelona)

Aquest informe del CEAPs analitza les diferències i les desigualtats en el desenvolupament del sistema de dependència a Espanya.

Sabíeu que hi ha 19 lleis diferents a tot l'estat? I que a dia d'avui un terç dels dependents reconeguts a Catalunya no rep cap servei o prestació? Quins són els preus de referència a cada comunitat? Què podem fer per solucionar l'actual caos que hi ha a la dependència a Catalunya i Espanya?

A més de la presentació, una taula d'experts exposarà les possibles solucions al caos de la dependència.

Més informació

Tastet de Formació 2019

26/02/2019 - Foment del Treball

Us convidem per cinquè any consecutiu al tastet de formació. És per nosaltres l’oportunitat de presentar-vos la formació que estem preparant per aquest any i també el moment per trobar-nos i compartir propostes.

Més informació