(16.1) Coordinació i suport a la direcció de recursos i serveis dirigits a persones grans

Expedient PS20220023. Convocatòria de formació sectorial 2022-2023, subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SEPE Servicio Público de Empleo Estatal.

Inici del curs
27-02-2023
Finalització del curs
12-07-2023
Calendari
del 27 de febrer al 12 de juliol
Horari
Dilluns i dimecres, classes virtuals de 15:00 a 19:00h i classes presencials de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 17:30h (excepcions detallades al document adjunt)
Durada
150 hores
Modalitat
Mixt
On es fa?
Aules d'ACRA / Campus Virtual d'ACRA
Places disponibles
0
Preu
0
Documents
Coordinacio

Contingut del curs

Objectiu general:

Aplicar metodologies de gestió de recursos assistencials per a la gent gran, oferint suport en tasques de coordinació i gestió a la direcció dels diferents serveis i recursos per a persones grans.

Continguts:

Mòdul 1: Envelliment i atenció a les persones grans (30h)

Mòdul 2: Models organitzatius i habilitats directives (50h)

Mòdul 3: Gestió dels Recursos Humans (40h)

Mòdul 4: Organització i administració financera (30h)

Dirigit a:

Directors, gerents i tècnics d'organitzacions d'interès social, centres sanitaris o serveis per a persones grans. Professionals de la mediació familiar i comunitària, professionals del treball i l'educació social, monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment i a totes aquelles persones que desenvolupen la seva activitat professional o tenen interés en formar-se en la coordinació i suport a la direcció de recursos i serveis dirigits a persones grans.

 

   logo conforcat                                           

Requisits

Aquest curs està adreçat a:

  • Persones que cotitzen per Règim General o Autònom.
  • Persones en situació d’atur: aquest col·lectiu té l’accés limitat a aquest Pla de Formació, per la qual cosa no tindran garantida la seva plaça fins que no es comprovi que no s’excedeix la limitació estipulada.
  • Els treballadors de l’Administració Pública no poden accedir a aquest Pla de Formació.

Requisits d’accés: Títol universitari de Grau, Postgrau, Màster o equivalent en ciències socials o de l'educació, preferentment en Educació Social i Treball Social. Altres acreditacions/titulacions: títol universitari de Grau o equivalent d'altres àrees, sempre que es demostri experiència en l'àmbit de l'acció social de més de 3 anys*

* Aquesta és una formació de nivell 4, per la qual cosa és necessària la presentació de documentació acreditativa d'estudis universitaris previs. Per a demostrar l'experiència professional és necessari aportar la vida laboral.

Les classes virtuals de la formació es realitzarà mitjançant l'aplicació Adobe Connect. Per seguir correctament les classes, és necessari que compleixeis aquests requisits:

Info Adobe

 

logo conforcat                                           

Docents

Sònia Díaz

Sònia Díaz

Sociòloga, Màster en lideratge polític i social. Sòcia co-fundadora de l’Associació SIENA, Directora de l’àrea de les persones grans de la cooperativa Doble Via i coordinadora del CFGS d’integració social i docents al CFGS d’atenció a persones en situació de dependència a Escola Montserrat. Presidenta del Consell Rector de Doble Via i membre del grup de treball “Red Espanyola de Ciutats Amigues amb les persones grans” de IMSERSO. Experiència en gestió de projectes d’atenció a les persones, experta en Envelliment Actiu i formadora en Atenció Centrada en la Persona, bones pràctiques en el tracte a les persones grans, ètica en la professió assistencial i en gestió de projectes. Ponent, conferenciant i col·laboradora puntual en ràdio i TV.

Cris Ruiz

Cris Ruiz

Diplomada en infermeria, Postgrau en infermeria gerontogeriàtrica i Postgrau en gestió de residències i serveis per a la gent gran. Màster en intel·ligència emocional a les organitzacions i Màster en ecologia emocional. Experiència Laboral a la fundació privada Betsan com a infermera, Cap de serveis i Directora fins a l’ any 2015. Des de l’any 2013 i fins l’actualitat Formadora i Consultora en l'àmbit sociosanitari i educatiu facilitant la revisió de models de gestió i atenció a les persones, l'educació emocional, la comunicació i el lideratge.

Marga Quintana

Margarida Quintana

Antropòloga, Màster en gerontologia interdisciplinar, Programa de direcció de centres sociosanitaris per EADA, Manegament of social Care for old People, Programa d’especialització en serveis socials i Habilitats directives. Des de l’any 1998 ha treballat com a directora tècnica i assistencial a diferents institucions. Des de l’any 2010 i fins l’ actualitat ha desenvolupat la seva activitat professional com a directora tècnica del grup Mutuam. Docent des de l’any 2003 en diferents centres i institucions. Coordinadora del postgrau d’atenció centrada en la persona en entorns de dependència (UAB).

Jose Luis Buenache

José Luis Buenache

Llicenciat en Dret i Màsters en Dret Públic i en Lideratge per a la Gestió Social. Coordinador del postgrau d'Habilitats Directives per a Entitats de l'Economia Social d'UManresa. Coordinador de Desenvolupament Territorial d'Amics de la Gent Gran i Director de Desenvolupament Corporatiu de la Fundació Sociosanitària de Manresa. Consultor social i formador a institucions socials i sanitàries. Coordinador del programa Osona Cuidadora de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la UVIC.

Felipe Diaz

Felipe Díaz

Enginyer, MBA, Lean Six Sigma Black Belt, Project Management especialitzat en gestió dels canvis i la seva rendibilitat, i vinculat des de fa més de 20 anys a la direcció i consultoria d’empreses, des de vessants operatives, pressupostàries i de viabilitat econòmica i sostenible de les organitzacions. Com a ex - Director Gerent i ex - Director en diferents sectors, entre d’ells el sector sociosanitari, aporta visió contrastada i praxis real sobre els components no únicament operatius, sinó també financers i comptables imprescindibles per la viabilitat i sostenibilitat al llarg del temps de l’empresa, organització empresarial, fundacions i / o empreses de l’àmbit sanitari.