(11.1/F) Al·lergies i intoleràncies alimentàries

Expedient PT20180049 Convocatòria de formació sectorial 2018-2019 subvencionada a través del Consorci per la Formació Contínua, SEPE Servicio Público de Empleo Estatal. Estan exclosos d'aquesta subvenció els treballadors de l'Administració Pública.

Inici del curs
02-09-2019
Finalització del curs
12-09-2019
Calendari
2, 4, 9 i 12 de setembre
Horari
de 15:00 a 20:00
Durada
20 hores
Modalitat
Presencial
On es fa?
SANT JOAN DESPI
Places disponibles
18
Preu
0€
Documents
Fitxer #303359

Contingut del curs

 

Objectius:

Objectius generals:

-Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al•lèrgies i les intoleràncies alimentàries.

Objectius específics:

- Conéixer la gestió dels al•lèrgens en la restauració col•lectiva per a la prevenció de reaccions adverses. 
- Conèixer els requeriments de la legislació específica.
- Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al•lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.

 

Continguts:

1. Conceptes generals
1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació.
1.2. Intoleràncies
1.3. Al·lèrgies
1.4. L’anafilaxia
1.5. Situacions de risc
1.6. On trobem els al·lèrgens
2. Legislació sobre Informació Alimentària
2.1. Reglament UE 1169/2011
2.2. RD126/2015
3. Gestió del risc
3.1. Principis bàsics
3.2..Diagrama de gestió
3.3. Bones pràctiques
3.3. Contaminació creuada
3.4. Cartes i menús

 

 logo sepe             logo conforcat

 

Informació i requeriments

Inscripcions presencials a les oficines de Foment Formacio:

Avinguda Francesc Cambó, 10 · 08003 – Barcelona
934 841 232  · www.fomentformacio.com

 

Documentació necessaria:

  • Annex1 i Annex2 originals
  • Copia del DNI
  • Copia de l'última nòmina o DONO en cas d'aturats

On es fa?

SANT JOAN DESPI

 

Centre Residencial Sophos 

C/ Maria Tarrida, 1

08970 - Sant Joan Despí (Barcelona)

Docents

Eva Méndez Vallejos

Diplomada en infermeria. Experta en Nutrició. Postgrau en teràpies Naturals. Formadora en cursos de ciències de la Salut. I Docent del Mòdul 2: Intervenció en l'atenció higienicoalimentaria en institucions