Notícies

21 de desembre de 2017

Visitem els centres guanyadors del concurs Gent Gran Gent Artista

Des d'ACRA agraïm la participació a tots els autors i centres participants, 224 postals que refermen la vigència i interès per un esdeveniment amb setze anys d'història

entrega premis postal guanyadora 2017

Aquesta darrera setmana hem premiat els autors de les postals guanyadores de la 16a edició del concurs Gent Gran Gent Artista. La directora general d’ACRA, Montse Llopis, ha visitat avui la Residència Els Rosers (Alella) per fer entrega d’una placa i un diploma commemoratius, així com un obsequi, als autors de la postal “Enfilant Estrelles”. El missatge nadalenc més entranyable pertany també al mateix centre i és el següent: “Per Nadal, no es tracta d’obrir regals, sinó d’obrir els nostres cors”.

L’acte també ha comptat amb la presència de Sergi Comas, director de Dental Residency, empresa que dona suport al concurs. Aquesta postal ha sigut l’escollida per ACRA per felicitar les Festes de Nadal.

Al llarg del dia d’ahir es va entregar també el premi a les postals guanyadores en la categoria “Millor treball artesanal” (Fundació Obra Social Benèfica de Castellar del Vallès, amb la postal "Que les branques de l'arbre ens abracin amb l'esperança de Nadal") i “Millor treball col·lectiu” (Residència i Centre de Dia Fundació Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat, amb la postal “Calendari d’advent”)

Des d’ACRA estem molt contents amb la bona acollida que cada any té el concurs de postals entre els socis. Enguany s’han presentat a concurs 224 imatges, la qual cosa demostra l’interès amb què es viu un esdeveniment que compta ja amb setze anys d’història creativa amb la gent gran com a protagonistes indiscutibles.