Notícies

12 de setembre de 2017

Tret de sortida a les reunions formatives del Programa REMI

Vuitanta-un centres d’ACRA confirmen la seva participació en aquesta iniciativa que pretén prevenir el deteriorament cognitiu i reduir-lo mitjançant la teràpia de reminiscència

programa remi 2017 sessions setembre

Els vuitanta-un centres d’ACRA adherits al Programa REMI han iniciat recentment la seva participació mitjançant unes reunions inicials entre els professionals i l’equip coordinador del programa. Aquests reunions de formació presencials permeten als professionals que aplicaran el programa REMI resoldre els dubtes derivats del material obtingut a la plataforma e-learning REMI.

Les sessions del programa REMI amb els usuaris s’iniciaran aquest setembre i tindran una durada de tres mesos. Es preveu finalitzar la intervenció en els centres a mitjans de desembre i la participació de + 400 persones grans. Durant aquest període es produirà una intervenció amb persones grans que pateixen deteriorament cognitiu, una proposta d’intervenció psicosocial que pretén prevenir-lo i reduir els símptomes entre els qui ja el tenen.

El disseny del Programa REMI, basat en la Teràpia de Reminiscència, és una iniciativa de la Fundació Salut i Envelliment (FSiE) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des d’ACRA participem com a soci col·laborador del pla de desenvolupament i difusió a Catalunya.

Més informació