Proveïdors

Ser soci d’ACRA permet gaudir d’un seguit d’avantatges. Aquí us presentem les empreses amb qui col·laborem i que poden ser-vos d’utilitat per a oferir serveis o activitats als vostres centres. Si en necessiteu algun, només heu de buscar-lo a al llista, demanar-li pressupost i podreu beneficiar-vos de descomptes o condicions avantatjoses.

Cerca els serveis que necessitis

AXA – Apropity Risk Solutions

AXA, companyia de referència en el mercat de les assegurances d'empreses, posa a disposició dels associats a ACRA un producte específicament dissenyat pel sector sociosanitari mitjançant unes cobertures innovadores, així com unes tarifes especials que ens diferencien notablement de la competència.

Aenor

Descompte d'un 12% pels associats d'ACRA que contractin els seus serveis.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Aggity

Aggity està especialitzada en solucions de software. Un dels més important és GTT - Gestió del Temps de Treball, una eina per gestionar la planificació dels recursos humans en els centres de treball residencials/assistencials. GTT estableix una metodologia que potencia els comandaments i millora la productivitat de l'organització a través de les decisions operatives diàries.

Ambisist

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Asece Consulting SLP, Advocats-Economistes

Despatx d'advocats de Barcelona especialitzat en l'assessorament laboral a empreses i col.lectius, tant en gestoria laboral (confecció de nòmines, cotitzacions a la Seguretat Social, contractacions..) com en la representació i assistència jurídica a judicis i conciliacions laborals.

Assessoria / Gestoria laboral - contable Geslabor

Preus especials per a socis, amb quotes mensuals de TOT INCLÒS

Assessoria especialitzada en el sector, més 20 ANYS com a assessors laborals, comptables i jurídics. Gestionem el dia a dia del seu centre, fem contractes de treball, nòmines, acomiadaments, cartes de sanció, judicis davant Magistratura de treball, reunions i negociacions amb sindicats, etc. Comptabilitats diàries i mensuals amb assessorament fiscal puntual.

Atents

Treballem oferint un ventall ampli de perfils professionals per donar més qualitat assistencial, respectant el vostre tarannà i aportant noves metodologies d'organització. El nostre repte és donar benestar a la gent gran mitjançant l'aportació de personal titulat i qualificat, seleccionat entre els millors professionals del sector i implicats en el projecte gràcies al nostre suport de coaching.

Banc Sabadell

Conveni amb ACRA

Descompte 10% de la quota anual d'ACRA

Banc Sabadell és el quart grup bancari privat espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer. Banc Sabadell vol oferir les millors solucions financeres als seus clients: professionalitat, voluntat de servei i qualitat. Solucions financeres eficients i a la mida dels professionals.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

CaixaRenting

Per més informació i contractació de productes es pot dirigir a l’Oficina de “la Caixa” que li resulti més convenient.

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

DENARIO

DENARIO és una eina de planificació plenament integrada amb la gestió que ens permet conèixer les dotacions de la plantilla a l’instant, mesurar les hores de presencia/absència, cobertures i motius amb la fi de valorar costos laborals i raons de desviació sobre el pressupost. DENARIO treballa en temps real i és àgil i intuïtiu per tal que hi puguin treballar tots els col·laboradors

Dental Residency

Prestació sanitària odontològica als usuaris de residències i centres de dia, així com una revisió bucodental GRATUÏTA sense compromís de tractament, lliurant un informe explicatiu de les patologies localitzades. El servei es presta als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil dental. Més de 200 centres i 7.000 residents avalen el nostre servei.

Eschopi Transformació d´Espais

Condicions avantatjoses pels associats d´ACRA.

Empresa de construcció i rehabilitació centrada en els espais professionals, i especialitzada en despatxos, laboratoris i centres sanitaris. La nostra activitat abasta des de la reforma completa fins a reparacions constructives, impermeabilitzacions, aïllament, reforç estructural, instal·lacions o manteniment, entre d'altres. Tenim una especial cura en la seguretat i la qualitat del servei.

Ferrer & Ojeda

Cobertures exclusives disenyades especificament per a residències i centres de dia: cobertures patrimonials, responsabilitat civil, defensa jurídica i danys personals.

Fiss

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

La Caixa

Per més informació i contractació de productes es pot dirigir a l’Oficina de “la Caixa” que li resulti més convenient

Limp'tres

Manteniment de neteja d'edificis i locals, tractament de terres, neteja de vidres, neteja de vidres a tota alçada amb escaladors, siliconat de vidres, pintura i petites reparacions, neteja i descontaminació d'aires condicionats, controls de legionel·la, neteja dels conductes de campanes extractores, entre d'altres serveis...

MC Mutual

MC Mutual garanteix una atenció integral de l’accident laboral i la millor gestió en la prestació econòmica de la incapacitat temporal per malalties comunes. Sobre aquest darrer punt, disposa d’una metodologia de treball pròpia i desenvolupa serveis a mida de les necessitats de cada mutualista. Amb 70 anys d’experiència, Mutual Cyclops compta amb la confiança de més de 118.000 empreses, amb prop de 700.000 treballadors protegits.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

Mullor facility services

Servei d´alimentació especialitzada per a residències (cuina in situ o menjar transportat); menús específics i derivacions terapèutiques. Higiene tècnica d´edificis; neteja diària, neteges especials, prevenció de legionel·la, control de plagues, neteja d’extracció de fums i circuits de climatització. Auditories tècniques i analítiques per al compliment normatiu. Gestió personalitzada.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins del sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari per les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com per la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

Residex

Descompte del 20% als associats

RESIDEX, empresa del Sector de Perruqueria, Barberia, Estètica, Pedicura, especialitzats a l'àmbit Sociosanitari.
La nostra finalitat es proporcionar: qualitat, dedicació, compromís i respecte, per obtenir dels nostres usuaris: satisfacció, confiança i fidelitat.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Sàpid

OFERTA ALS SOCIS D'ACRA! Obsequi d’un aparell texturitzador per totes les empreses que contractin els serveis de Sàpid. El texturitzador permet realitzar diverses textures i triturats per tal de facilitar la ingesta i millorar la percepció sobre els aliments de les persones amb problemes de deglució.

Més de 25 anys i la satisfacció dels clients avalen la nostra qualitat culinària i de gestió. Cuinem de forma tradicional i amb el sabor de la cuina catalana, amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Ens agrada que el menjar sigui sàpid, amb tot el seu gust i aroma. La nostra cuina central ens permet oferir serveis de cuina in situ i servei transportat (línia calenta o línia freda)

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Valora Prevención

Som un servei de prevenció aliena acreditat a tot Espanya en les especialitats tècniques i de vigilància de la salut, amb clíniques a Catalunya (Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Vilafranca del Penedès, Figueres, Manresa, Reus, Mataró, Badalona, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, etc) a més d’unitats mòbils per fer els reconeixements mèdics en el mateix centre de treball.

VidaCaixa

Per més informació i contractació de productes es pot dirigir a l’Oficina de “la Caixa” que li resulti més convenient