Notícies

13 de juliol de 2017

Obrim les bases de participació pels Premis ACRA

Els guardons distingeixen el talent, la creativitat i l’esforç dels professionals dels serveis assistencials. Són una plataforma de reconeixement a la millora i a la innovació existent en el sector

Premis ACRA 2017 imatge

ACRA convoca la 15a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons de referència en el sector de l’assistència a les persones grans.

Els Premis ACRA distingeixen el talent, la creativitat i l’esforç dels professionals dels serveis assistencials. Per tant, amb aquesta convocatòria volem oferir una plataforma de reconeixement a la millora, la innovació i les aportacions professionals dins el camp de l’atenció a la gent gran i donar a conèixer aquells professionals i entitats que aposten per l’excel·lència assistencial.

Els premis es donaran a conèixer i seran lliurats el proper dimecres 22 de novembre de 2017 en un acte públic.

Us animem a participar d’aquests 15ns Premis ACRA. Trobareu les bases de la convocatòria en els enllaços adjunts i també a la nostra web. Un jurat, format per persones de reconegut prestigi en el sector, avaluarà els treballs participants.