Notícies

28 de novembre de 2017

Ja podeu votar les postals de Nadal!

El concurs Gent Gran Gent Artista entra en la seva fase decisiva amb la publicació de les imatges dels usuaris i residents dels centres associats a ACRA

GGGA cartell 2017

El concurs Gent Gran Gent Artista ha entrat en la fase de deliberació, i un jurat format per membres d’ACRA decidirà els guanyadors en les properes setmanes. Podeu veure les 224 postals presentades al concurs a la nostra pàgina de facebook, i votar per les que us agradin més. Aquestes votacions seran tingudes en consideració pels membres del jurat del concurs.

Un jurat format per membres d’ACRA triarà les guanyadores de les 4 categories: la postal més creativa, la millor postal de treball artesanal, la millor de treball col·lectiu i la postal amb el missatge de Nadal més entranyable. La postal guanyadora en la categoria "més creativa" serà utilitzada per ACRA per felicitar les festes de Nadal.

El programa Gent Gran Gent Artista compta amb el suport de Dental Residency, empresa dedicada a millora la qualitat de vida de les persones grans mitjançant una òptima salut bucal.