Notícies

28 d'agost de 2017

Inscripcions obertes per a la 3a Jornada en ACP

Es celebrarà el proper dimecres 20 de setembre a Barcelona i comptarà amb professionals i experts de renom que parlaran de drets, necessitats i desitjos de les persones ateses

imatge programa jornada acp 2017 01

ACRA organitza per tercer any consecutiu la Jornada d'Atenció Centrada en la Persona (ACP), un esdeveniment que explora totes les vies d'un mètode que s'ha imposat en els centres i serveis assistencials de gent gran en la relació entre professionals i persones ateses.

Aquesta edició es celebrarà durant la mateixa setmana del Dia Mundial de l'Alzheimer. La conferència inaugural, teatralitzada, tractarà sobre la comunicació humana i aquest tipus de demència, que anirà apareixent de forma continuada al llarg de la jornada. Des d’ACRA afrontem aquest esdeveniment, per tant, de la mateixa manera que entenem l'ACP: situant la persona atesa en el centre de tots els continguts. Professionals i experts de renom parlaran de drets, necessitats i desitjos mitjançant conferències, exposicions, experiències, tallers i, fins i tot, la taula de debat Sexe, diversitat i gent gran com a repte des de l'ACP.

Per tot això, us convidem a participar de la 3a Jornada en ACP de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA). Comptem amb vosaltres!

Més informació i inscripcions