Notícies

2 de novembre de 2017

Es tanca el curs de postgrau d'ACRA en Atenció Centrada en la Persona (ACP)

En aquesta edició han finalitzat la formació 18 alumnes, que han valorat el curs amb una nota de 8,75 sobre 10 punts

postgrau ACP cloenda novembre 2017

El passat divendres 27 d´octubre es va tancar el curs d’especialització “El Model ACP en contextos d'atenció a la dependència (2a edició)”, a la seu de la Fundació Salut i Envelliment UAB. En aquesta edició han finalitzat la formació 18 alumnes, que han valorat el curs amb una nota de 8,75 sobre 10 punts.

La sessió de tancament va comptar amb la participació com a ponent de Lourdes Bermejo, amb la masterclass “Com transmetem i fem realitat l’ACP en els nostres centres, del pensar al fer”, i la cloenda del Dr. Antoni Salvà (Fundació Salut i Envelliment UAB) i de la directora general d’ACRA, Montse Llopis.

La fase inicial d’aquesta formació que ara s’ha tancat és un pas imprescindible per assolir la futura titulació de Postgrau en ACP, una oportunitat formativa i laboral molt important en un sector que ha consolidat aquest mètode en la relació entre professionals i persones ateses. El curs d’especialització està organitzat per ACRA i la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona.

A partir del febrer de 2018 es celebrarà la segona part del postgrau amb alumnes provinents de l’edició de l’any passat i d’altres que han cursat la primera part del curs. Aquesta nova fase es restringirà a alumnes que tinguin una titulació o grau universitari.