Notícies

25 d'abril de 2017

Defensa de la cooperació publicoprivada a la jornada de directives europees

El catedràtic José María Gimeno Feliu destaca que les polítiques socials han de ser el més important per un govern durant l’acte organitzat per ACRA i ESADE

jornada directiva europea foto 01 2017

Èxit de la jornada “Les directives europees i el seu impacte en els serveis públics d’atenció a la dependència” que s’ha celebrat avui a la seu d’ESADE amb la participació del catedràtic de dret administratiu de la Universitat de Saragossa, José María Gimeno Feliu, que ha defensat la cooperació publicoprivada, a més de subratllar la importància de les polítiques socials. “No hi ha res més important per un Govern”, ha explicat Gimeno Feliu, que també ha tingut temps d’afegir que el que és “públic no és enemic del que és privat i viceversa”.

La jornada, organitzada de forma conjunta entre ACRA i ESADE, ha aclarit els dubtes que plantejaven les directives europees, que bàsicament tenen per objecte la modernització del sistema públic de contractació a la Unió Europea. La presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, ha subratllat que “les directives europees fan recomanacions, però no diuen en mans de qui ha de quedar el sector. S’han de veure com una oportunitat”.

Una vuitantena d’assistents han presenciat la jornada, sobretot directius d’empreses i entitats de serveis, així com diputats del parlament i altres càrrecs públics vinculats amb el sector.