Benvinguda de la presidenta

Benvolguts, benvolgudes. Voldria donar-vos la benvinguda a aquesta gran família que som ACRA. Moltes gràcies per confiar en nosaltres i per sumar-vos a aquest projecte, a aquest camí que fem junts per aconseguir, dia a dia, avançar.

Gràcies a tots vosaltres, a tots els socis que ens doneu el vostre suport, ACRA té la força necessària per a ser decisiva en el sector. Som allà on es prenen les decisions per a ser escoltats i perquè les nostres opinions siguin preses en consideració. Però només podem aconseguir ser-hi si comptem amb el suport de tots vosaltres, de tots els socis. Només si continuem sent forts podrem continuar sent la solució necessària per tirar endavant i superar amb èxits els reptes que ens vagin sorgint pel camí.

Des d’ACRA portem més de 25 anys treballant per aconseguir fer realitat els nostres objectius, promoure i defensar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans. Per aconseguir-ho, estem al servei i defensem els interessos de les empreses i les entitats que dediquen els seus esforços a treballar per la gent gran. En 25 anys hem avançat molt, i creiem que és important seguir fent-ho, perquè només avançant s’aconsegueix l’èxit.

Com a soci d’ACRA voldria que consideréssiu aquesta associació com si fos casa vostra. La junta directiva, el comitè executiu i l’equip d’ACRA estem al vostre servei per tot allò que necessiteu. Per això us dic: sigueu molt benvinguts.

Cinta Pascual Montañés
Presidenta d'ACRA