Notícies

24 d'octubre de 2018

ACRA rep el guardó de CECOT com a millor associació de Catalunya

El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya va entregar el premi a la Presidenta, Cinta Pascual, i a la Directora General, Montse Llopis, en presència del President de CECOT en una cerimònia que va reunir una destacada representació política, empresarial i de la societat catalana

ACRA va rebre ahir el premi a la millor associació 2018 en el marc de la Nit de l'Empresari organitzada per la patronal CECOT. El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Quim Torra, va entregar el guardó a la Presidenta, Cinta Pascual, i a la Directora General, Montse Llopis, en presència del President de CECOT, Sr. Antoni Abad, en una concorreguda cerimònia de premis celebrada al Teatre Nacional de Catalunya que va reunir una destacada representació política, empresarial i de la societat catalana.

Aquest premi que ens fa sentir encara més orgullosos del nostre treball com a entitat de referència en el sector de l'atenció a la dependència i els majors de Catalunya. ACRA agraeix el guardó i ho fa extensiu a tots els seus socis, sense els quals no hauríem aconseguit aquest reconeixement.

La patronal vallesana també ha premiat la tasca d'empreses com Macsa Id, Cebiotex, Comser i Dormity.

CECOT és una associació empresarial multisectorial, constituïda l'any 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials; una patronal de patronals, que aglutina els interessos dels seus gremis i associacions, que actua com a representant davant dels interlocutors socials i presta directament o indirectament els serveis més avançats per fomentar la competitivitat d'autònoms, microempreses, pimes i grans empreses.