Notícies

16 de maig de 2017

ACRA renova el distintiu del programa Làbora de l’Ajuntament de Barcelona

Hem impartit una sessió informativa relacionada amb els diferents processos d’acreditació de l’experiència professional, a més d’assessorar sobre el certificat de professionalitat, i se’ns han derivat participants provinents de serveis socials

programa labora 2017 segell distintiu 01

L’Ajuntament de Barcelona ha reconegut de nou a ACRA com organització col·laboradora en la difusió, formació i/o contractació per a la inserció laboral de les persones en risc d’exclusió social del programa Làbora. La tinent alcalde de drets socials, Laia Ortiz, va entregar ahir el segell distintiu a la responsable de formació d’ACRA, Inma Garcia, en un acte celebrat al mercat del born de Barcelona que va reunir les organitzacions participants del programa i en què també hi va haver un espai per a treballar en xarxa aspectes competencials de cerca de feina.

Al llarg dels darrers mesos, ACRA ha impartit una sessió informativa relacionada amb els diferents processos d’acreditació de l’experiència professional per a auxiliars d’atenció a persones en situació de dependència, a més d’assessorar sobre el certificat de professionalitat, i se’ns han derivat participants provinents de serveis socials. Anteriorment, ACRA ha contractat persones en situació de risc d’exclusió social.

El programa Làbora fomenta l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de Treball. Està liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.