Notícies

5 de gener de 2018

ACRA estrena una nova seu per oferir el millor servei als socis

Mantenim la ubicació a Barcelona, però ara ens trobareu a l’Esquerra de l’Eixample, en una zona cèntrica de la ciutat, amb accessos propers al transport públic i a l’estació de Sants

seu acra 01 gener 18

Tal i com us hem informat en les darreres setmanes, hem traslladat l’activitat d’ACRA a una nova seu. Mantenim la ubicació a Barcelona, però ara ens trobareu a l’Esquerra de l’Eixample, en una zona cèntrica de la ciutat, amb accessos propers al transport públic i a l’estació de Sants.

Per què hem canviat? – us preguntareu. Hi ha una realitat inqüestionable i és que l’anterior local de Travessera de Gràcia s’havia quedat petit per fer front a les necessitats i als reptes futurs d’ACRA. Al llarg de tots aquests anys ens hem consolidat com a organització empresarial de referència en el sector assistencial, amb més de 400 entitats, més de 1.000 serveis, més de 41.000 places i més de 47.000 treballadors. I no són només xifres. Som una patronal moderna, inclusiva i que treballa pel benestar de les persones grans i per a la millora del sector. Formem, assessorem, analitzem i fem recerca, innovem, influïm i defensem els interessos de tots els socis i del sector de la dependència.

En definitiva, una voluntat ferma per seguir avançant. Hi ha una cita cèlebre que s’ajusta a aquesta situació: “res és permanent, excepte el canvi”, una paradoxa que resumeix bé la visió d’ACRA, el canvi com a impuls i com a motor per superar la immediatesa del present i afrontar amb garanties els reptes de futur, que són molts i que requeriran de la màxima implicació de tots plegats.

És per això que ens calen noves eines. I el nou local és ideal en aquest sentit. Situat a peu de carrer, té dues plantes de pràcticament 140 metres quadrats cadascuna. A la planta baixa, s’ha de destacar la recepció i dues aules de 60 i 30 metres quadrats, respectivament, que poden quedar unides en un únic espai si és necessari. A la planta superior, un espai diàfan pel personal d’ACRA, dos despatxos i una sala de juntes, entre d’altres. En total, quasi bé el doble d’espai respecte l’anterior seu, amb tots els elements necessaris per oferir el millor servei i atenció als socis.

Tal i com us hem dit en anteriors ocasions, us convidem a venir a la nova seu d’ACRA.

Sigueu benvinguts!

 

Montse Llopis
Directora General

 

Nota: a les fotos següents veureu que els espais de la nova seu encara no disposen de tots els elements distintius de la imatge corporativa d'ACRA, que s'actualitzarà properament.

Nou local d'ACRA