Notícies

19 d'abril de 2017

ACRA celebra el tercer tastet de formació

Es presenta el catàleg formatiu pel 2017 i nou tallers que constitueixen una mostra significativa dels cursos d’enguany 

Bona acollida del tercer tastet de formació d’ACRA celebrat avui i que ha comptat amb la presència d’una setantena de socis que han participat de diversos tallers al llarg d’una jornada en què també s’ha presentat el catàleg formatiu pel 2017. La directora general d’ACRA, Montse Llopis, ha destacat el volum de formació realitzat durant l’any passat, amb 2.600 alumnes, 1.900 hores i 190 cursos en formació bonificada.

El tastet, celebrat a Foment del Treball, s’ha iniciat amb tres tallers simultanis sobre gestió de la felicitat, estimulació multisensorial i relació d’ajuda. L’expert en processos de canvi, gestió de treball en equip i lideratge, Baldi Figueres, ha vinculat la conferència central de la jornada al voltant del “networking efectiu” amb una metodologia participativa que ha agradat molt als assistents.

En un àmbit més reduït i pràctic, els tallers restants: dieta texturitzada, artteràpia, treballar la perspectiva ètica a les organitzacions des de la implementació de l’ACP, cohesió del grup a l’entorn laboral, l’alegria com a motor de la transformació de l’empresa i com tractar amb persones difícils, sis espais per aprendre i intercanviar opinions i coneixements entre els ponents i els mateixos participants.

Galeria d'imatges