Notícies

2 de juny de 2017

A punt l'Informe Econòmic i Social ACRA 2016

L’Informe, realitzat de forma conjunta amb la Universitat Pompeu Fabra, analitza la situació actual del sector, per una banda, i inclou una enquesta realitzada als socis d’ACRA, amb noves dades vinculades als centres i als serveis, de tipus financer i laboral

logo acra cres upf 2016

El proper 19 de juny reserveu-vos la data perquè presentarem l’Informe Econòmic i Social d’ACRA 2016. Aquest document estratègic analitza la situació actual del sector en relació a la demanda (demografia de l’envelliment, evolució de la dependència, sol·licitants i beneficiaris) i a l’oferta de serveis institucionals (volum i tipologia de places, serveis, centres i entitats), un informe realitzat de forma conjunta amb el Center for Research in Economics and Health de la Universitat Pompeu Fabra i que constitueix una anàlisi rigorosa i representativa de la realitat econòmica i social del sector de la dependència.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència. Aquest informe no només servirà per millorar i enfortir la situació del sector davant de les administracions i de l’opinió pública, sinó que ha de permetre que les empreses i les entitats tinguin una eina amb la qual analitzar, comparar i prendre decisions estratègiques.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de la presidenta d’ACRA, Cinta Pascual. Posteriorment, es presentarà l'informe per part del Catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra i Director del Centre de Recerca en Economia i Salut, Guillem López Casasnovas, i de la Doctoranda del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i Investigadora del Centre de Recerca en Economia i Salut, d’Helena Mª Hernández-Pizarro.